Anettes kurs på Bistandstorget i 2014

Indikatorer og resultatmåling 28-29 Januar 2014
Det var tid for et 2 dagers dypdypp i indikatorer og resultatmåling. Kurset har blitt holdt årlig siden 2008, men denne gangen samarbeidet jeg med Elise Guzda i forberedelsene. Målet var som alltid for deltagerne å bli god til å gjenkjenne en relevant og klar indikator når vi ser en. Vi snakker om kvalitative og kvantitative indikatorer samt innsamlingsmetoder og  Hvilken plass har indikatorene i prosjektoppfølgingssystemet og hvem har eierskapet til dem? Følg med på når kurset kommer opp neste gang på www.bistandstorget.no.

RESULTATRAPPORTING 8 mai 2014
Dette er et kurs for deg som skal skrive rapport eller kvalitetsikre rapporter og trenger faglig påfyll og motivasjon for å komme i gang med arbeidet. Vi tar imot eksempler fra deltagerne så kurset blir så relevant som mulig. Les mer om kurset i resultatsrapportering her.

 

Prosjektformuleringkurs 3-4. september 2014
Kom på kurs å lær å definere og formulere et prosjekt som igjen kan beskrives klart og tydelig i en søknad. Hva ber egentlig Norad og UD om i sine skjema? HVordan skal jeg klare å få målhierarkiet på plass? og indikatorer og risikofaktorer – hvorfor er det viktig? Følg med om prosjektformuleringskurset her.

This entry was posted in Nyhet. Bookmark the permalink.

Comments are closed.